Headerafbeelding

create
together

The Art of Creation

De wereld om ons heen een klein beetje mooier maken

In onze visie verblijft iedereen graag in een prettige sfeer en een mooie ambiance. Eigentijdse inrichting met oog voor detail. Gebruikmakend van passende materialen, moderne kleuren en designs.

De wereld om ons heen een klein beetje mooier maken, dat is ons motto.
Met altijd inachtneming de richtlijnen en eventuele beperkende maatregelen van een bestaand pand of nieuwbouwcomplex. Wij willen het maximale aan mogelijkheden uit een pand toveren zodat een project juist nóg meer benadrukt wordt en tot zijn recht komt.

Elke locatie heeft zijn eigen, unieke blauwprint die wij opzoeken en samen met jou willen benadrukken. Een plan ontwikkelen binnen jouw wensen, voorwaarden en functionaliteiten die nodig zijn om het verschil te maken. Een plek creëren met een goede sfeer waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Of het nu gaat om jouw gasten in jouw restaurant of de familie in een vakantiewoning. Het gaat om een kloppende totaalbeleving.

Dat is onze handtekening. Dat is waar wij voor staan!

neem contact met ons op

Wat maakt ons tot jouw partner?

Een project van De Projectgroep vraagt om een intensieve samenwerking en hoogwaardige betrokkenheid van ál onze medewerkers en samenwerkende partners. Ieder op zijn/haar eigen deskundige gebied en specialisatie. Daardoor zijn wij in staat:

  • Gedegen maatwerk te leveren op basis van intensief samenspel en ons inlevingsvermogen
  • Jouw zorg uit handen te nemen
  • Een inspirerend ontwerp voor jouw project te maken
  • De gemaakte plannen snel te realiseren
  • 100% tevredenheid te garanderen – eerder is ons project niet af
  • Tegen een scherpe prijs te leveren
  • Het interieur uit voorraad te leveren

Referenties over kwaliteit

De Projectgroep is niet alleen in Nederland maatgevend in kwaliteit. Ook buiten de grenzen wordt ons oog voor detail gewaardeerd. Samen met onze co-creator Keijsers Interiors zien onze klanten ons als toonaangevend projectinrichter met referenties in vele sectoren van bedrijfsleven en overheid. De Projectgroep werkt graag en enthousiast samen met gemotiveerde opdrachtgevers, zakenrelaties, projectontwikkelaars en kritische architecten. Met de vak- en materiaalkennis in onze gezamenlijke fabriek in Polen en onze techniek en knowhow levert De Projectgroep een significante bijdrage aan het eindresultaat. De Projectgroep en Keijsers Interiors zijn samen co-creators van Interior Group.

We verheugen ons erop je te ontmoeten

Jouw project is bij onze bevlogen interieurbouwers in goede handen. Onze vakmensen hebben gevoel voor ambacht en zijn nieuwsgierig naar ontwikkelingen. Materialen, productie, uitdagingen, oplossingen. Je kunt rekenen op onze onverdeelde aandacht en inzet om jouw wensen en verwachtingen professioneel waar te maken. Met veel liefde voor ons prachtige vak. Welkom!

Samen kom je verder

Met flair en elan op het gebied van ontwerpen en inrichten van projecten laten de adviseurs van De Projectgroep de inrichtingsbranche bruisen. Dynamisch en met een frisse blik worden restaurants, lobby's, hotelkamers, appartementen en recreatiewoningen ontworpen én ingericht. Alles in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en altijd met oog voor snelheid en detail. Bijzondere eyecatchers, slimme oplossingen en verrassende toepassingen maken steeds weer opnieuw een project een ware bron van inspiratie.

www.deprojectgroep.nl

Design vertalen
Interior Group

Sinds 1872 zijn wij specialist in maatwerk. Uitgegroeid tot de top vijf grootste interieur bouwers van Nederland kunnen wij met recht zeggen dat wij de stabiele sparringpartner voor elke partij zijn. Interieurs en projectinrichting op maat met vakkundig advies over alternatieven in materiaalgebruik, slimme toepassingen en duurzaamheid. Met een vast team werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en zó worden prachtige resultaten geboekt. Zonder verrassingen achteraf want afspraak is altijd afspraak.

met trots werken wij voor deze bedrijven

Logo holiday inn Logo generator hostel Logo brainwash Logo EMA west holland Logo sandwich Logo hunkemoller Logo fabory Logo naturalis Logo europarcs Logo yays Logo bdm Logo samsung Logo roompot Logo deventer ziekenhuis Logo plopsaland Logo corendon Logo hilton Logo lbg hotels Logo kpn Logo shabu Logo oneill Logo fc utrecht Logo aon Logo bam Logo zaans medisch centrum Logo gemeente rotterdam Logo oce Logo moxy Logo ber bouw Logo koi sushi Logo the student hotel Logo bonnefanten Logo dura vermeer Logo eten & zo Logo school 7 Logo tumble Logo heijmans Logo ChiqueOLatte Logo marienhage Logo ricoh Logo hub Logo tropenmuseum Logo volkenkunde Logo gemeente leiden Logo Hof van Saksen Logo de kom Logo utrecht wilhelmina Logo nh hotel
The Art of Creation
© 2023 De Projectgroep
Created by