Headerafbeelding

The Art of Creation
De Projectgroep maakt zich sterk voor

Stichting Heartbeat

Je wereld staat op z’n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Jaarlijks overkomt dit zeker 1400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties worden uitgevoerd. 

Stichting Heartbeat organiseert voor gezinnen met een jonge hartpatiënt eendaagse activiteiten en vakanties, waarbij – indien nodig – de noodzakelijke zorg wordt verleend. Bij alle activiteiten van Stichting Heartbeat staat plezier en ontspanning voorop. De stichting organiseert jaarlijks de HeartRace Circuitdag – een dag in het teken van racen op het Circuit van Zandvoort en HeartBallooning – met als hoogtepunt het maken van een ballonvaart. Andere activiteiten zijn HeartGolf for Kids – de kinderen maken spelenderwijs kennis met de golfsport – en verschillende bezoekjes aan dierentuinen en pretparken.

Stichting Heartbeat de Projectgroep
Stichting Heartbeat de Projectgroep

Om de welverdiende vakanties mogelijk te maken beschikt Stichting Heartbeat sinds 2014 over vakantiewoningen – HeartVilla’s genaamd. Er is een HeartVilla in Otterlo, waar wekelijks een gezin een heerlijke vakantie kan beleven. Eind 2018 heeft de stichting in Winterberg (Duitsland) haar tweede HeartVilla geopend. Daar hebben wij als De Projectgroep ons steentje aan bij gedragen door de volledige inrichting én bouwbegeleiding voor onze rekening te nemen. Zodat de stichting haar gelden écht aan de wensen van de kinderen die het zo hard nodig hebben, kunnen besteden. 

De Projectgroep draagt de Stichting Heartbeat een zeer warm hart toe bij het uitvoeren van haar missie.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van Stichting Heartbeat of de activiteiten van de stichting, kijk dan eens op www.stichtingheartbeat.nl. Ook wordt er een jaarlijks fundraising evenement georganiseerd om sponsorgelden voor dit goede doel te realiseren.

© 2023 De Projectgroep
Created by