Boutique Hotel Dolphin Suites - Curaçao

Boutique Hotel Dolphin Suites - Curaçao

Een hotel met een missie!

De nieuwbouw van het Boutique Hotel Dolphin Suites op Curaçao is in volle gang. Er komen 38 nieuwbouw appartementen bij – geschikt voor 2-6 personen. Dit unieke hotel biedt een mooie en ontspannen vakantieplek voor personen met een beperking en gezinnen die deelnemen aan een ‘dolfijn ondersteunende therapie’.

Het is een intensief programma dat twee weken duurt en gezinnen verblijven die periode in het Dolphin Suites Hotel, gelegen tegenover het toonaangevende therapiecentrum: Curaçao Dolphin Therapy Center (CDTC). Deze plek is gekozen als de beste locatie voor de dolfijnen, die hier de mogelijkheid hebben om in hun natuurlijke habitat te leven. Dolfijntherapie is zeer effectief gebleken en kan bijdragen aan een betere cognitie en mobiliteit voor mensen met een breed scala aan ontwikkelingsbeperkingen of fysieke en emotionele aandoeningen.

Deze therapiedolfijnen werken in een specialistische team van gekwalificeerde therapeuten en trainers, onder het toezicht van een medische raad van artsen. Het programma is aanvullend op de therapie die een patiënt thuis krijgt.

De familieleden spelen een cruciale rol in het revalidatieproces en worden nauw betrokken bij de activiteiten en scholing dat het programma biedt. Daarom is het van groot belang dat zij als familie in het hotel verblijven en biedt Hotel Dolphin Suites alle mogelijke services voor het hele gezin!

Wij zijn heel trots dat wij ons steentje mogen bijdragen aan dit prachtige project.

Work in progress...

opdrachtgeverHotel Dolphin Suites
architectPieter Laureys
fotografieartist impressions De Projectgroep
The Art of Creation
© 2022 De Projectgroep
Created by