Headerafbeelding

The Art of Creation

Met hart en ziel én opgestroopte mouwen gaat ons hele team iedere dag voor jou aan de slag. Het inrichten van panden en ruimtes op een smaakvolle en unieke wijze die alleen bij jóu past. Zodanig, dat uit de gekozen vormen en materialen, de kleuren en stijlen – jij duidelijk als afzender ‘spreekt’ – zonder woorden. Sfeer bepalend. Of het nu gaat om een metamorfose van een groot restaurant of een (recreatie)woning – jouw bezoekers herkennen zich direct en voelen zich bij je thuis. De mensen voelen dat je ze kent, verstaat en begrijpt. Dat komt allemaal tot uiting in je interieur en de keuzes die gezamenlijk gemaakt worden. Onderscheid maken en net dát ene dat jou zo uniek maakt, onderstrepen. Jouw gasten komen graag bij je!

Koen Hoefakker

Tijdens zijn internationale economie studie heeft Koen het zó georganiseerd, dat De Projectgroep zijn leerschool is geworden waar hij álle kennis en know-how vanuit zijn economie opleiding perfect heeft kunnen implementeren. De combinatie – vader en zoon – is een gouden duo gebleken. Op organisatorisch vlak is Koen een meester, met als gevolg dat zelfs de grootste projecten enorm efficiënt worden uitgevoerd. Er gaat werkelijk geen moment verloren, daar kun je op rekenen!

Koen Hoefakker
COO
Willem Hoefakker

Willem heeft zijn sporen verdiend in de interieurbranche. Als interieurarchitect heeft hij voor vele, grote internationale organisaties gewerkt en is jarenlang directielid geweest bij De Mandemakersgroep (DMG). Willem praat zeer bevlogen over zijn vak en laat je graag de eindeloze, eigentijdse mogelijkheden en uitdagingen zien. Ook voor jouw project vindt hij vast en zeker een perfect passende oplossing. Hij zal je inspireren en aan het denken zetten om jouw project te helpen naar ‘the next level’ te brengen.

Willem Hoefakker
CEO
Jochen Cornelissen MSc.
Jochen Cornelissen MSc.
Inkoop Manager
Bart Groendijk
Bart Groendijk
Operations Manager
Bas Lusthof

Als logistiek medewerker van ons bedrijf rijdt Bas door heel het land om alle projecten van A tot Z goed te begeleiden. De uitvoering is bij hem in zeer vertrouwde handen en Bas verlaat pas een project als het laatste lampje brandt en alles conform afspraak is opgeleverd. Hij is de spil bij de uitvoering van elk project.

Bas Lusthof
Logistiek medewerker
Ellis Heideman

Geen dag is het zelfde bij De Projectgroep, er is altijd wat te doen. In mijn functie ben ik een echte regelaar en zorg ik ervoor dat al mijn leuke collega’s hun werk goed en professioneel kunnen uitvoeren. De hands-on mentaliteit, de korte lijnen en het teamgevoel maakt het prettig werken bij De Projectgroep.

Ellis Heideman
Office Manager
Teun Vleeming
Teun Vleeming
Inkoop manager
Jur Groendijk

Perfectionisme komt goed van pas in mijn functie bij De Projectgroep. Ik ben heel gedreven omdat ik echt hou van wat ik doe. Mijn werk vraagt om flexibiliteit - elke dag is anders en ik moet zelf creatieve oplossingen vinden voor situaties waar ik soms mee te maken krijg. Dat maakt het zo ontzettend leuk.

Jur Groendijk
Project medewerker
Jay Keeldar
Jay Keeldar
Logistiek medewerker
Irina Reijnders

Als binnenhuisarchitecte is Irina de perfecte spil binnen het team van De Projectgroep. Irina heeft veel materiaalkennis en met haar creativiteit weet zij de prachtigste ideeën tot uiting te laten komen in de plannen en ontwerpen. Dit maakt het presenteren ook zo geweldig leuk want de ontwerpen zijn complete artist impressions. Iedereen kan zien hoe een ruimte er na de verbouwing werkelijk uitziet. Irina is in iedere fase van een project de perfecte sparring partner voor jou.

Irina Reijnders
Manager creatief design
The Art of Creation
© 2021 De Projectgroep
Created by