Create
identity

Complexe vraagstukken zijn voor onze teams een uitdaging. Wij maken ontwerpen en denken mee met de architecten. Als bevlogen vernieuwers dragen wij bij aan verrijking van bestaande ontwerpen. Wij zijn thuis in de branches van onze opdrachtgevers zodat we adequaat inspelen op duurzaamheid, trends, technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat wij anticiperend en veelal besparend tewerk gaan.

Over ons

innovatieve interieuroplossingen
voor elk project

jouw plan is onze basis

De vertaalslag maken van een mooi ontwerp op papier naar een prachtig, betaalbaar en uitvoerbaar plan van deze tijd, dat is onze expertise. Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij als geen ander de designfase verrijken. Jouw plan of ontwerp is voor ons de basis voor een vindingrijk vervolg in uitvoering. Dankzij design worden de grenzen van technologische mogelijkheden opgezocht. Andere functionele aspecten zoals kostenbesparing, onderhoudsgemak, snelle oplevering en beperking van de montagetijd geven mede voldoening aan onze slimme uitvoering.  

Interieur Design vertalen
Technische mogelijkheden

technische mogelijkheden worden ­verkend en verruimd

Alles wat wij bedenken kunnen wij in onze eigen fabriek maken. Om te komen tot een slimme uitvoering spelen naast esthetiek andere onderdelen een belangrijke rol zoals engineering, productiemethoden, conceptmatig en modulair bouwen, logistieke innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit vraagt om bijzonder denkvermogen, vindingrijkheid, de drang tot optimalisatie en uitzonderlijke materialenkennis en toepasbaarheid. Met oog voor detail en hart voor ons ambacht zijn wij altijd op zoek naar het hoogst haalbare resultaat. Samen met onze opdrachtgever.

design support


uitzonderlijke
materialenkennis


slimme, praktische en
kosten­besparende oplossingen


flexibiliteit in
productiemethoden

digitaal moodboard

Onze designers maken ontwerpen en denken mee met externe architecten. Als bevlogen vernieuwers dragen wij bij aan verrijking van bestaande en nieuwe ontwerpen. Wij zijn thuis in de branches van de opdrachtgevers en spelen in, op duurzaamheid, laatste trends, technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Onze binnenhuisarchitecten maken vervolgens 3-D tekeningen en digitale moodboards zodat je vooraf duidelijk ziet wat het eindresultaat wordt. Belangrijke aspecten zoals kostenbesparing, onderhoudsgemak, snelle oplevering en beperking van de montagetijd zijn zeker daarin meegenomen.

Meet the
desginer

Bij Interior Group zijn binnenhuisarchitecten beschikbaar die samen met jou het idee vertalen naar een prachtig ontwerp. Onder één dak vind je hier alles om je te ondersteunen en de juiste vertaalslag naar materiaalkeuzes te maken.

maak een afspraak

© 2024 De Projectgroep
Created by