Werken bij De Projectgroep

The Art of Creation

Over werken bij De Projectgroep

Jong en dynamisch... maar vooral gedreven projectinrichters wordt er over ons gezegd. Met hart voor de zaak, hart voor ons vak. Hart om elk project weer opnieuw uniek en bijzonder te maken door in de huid te kruipen van onze opdrachtgevers en te kijken met óns vakkundig oog. En te communiceren in vormentaal en zo het DNA van elk project aan de oppervlakte te laten verschijnen. 

Centraal gelegen, direct aan de randweg van Utrecht vind je ons hoofdkantoor, gevestigd in een ruim 2000 m2 inspirerend en kleurrijk experience center. 

Wij groeien! Om met opgestroopte mouwen en vol enthousiasme alle projecten uit te voeren en in te richten zijn wij op zoek naar versterking. In verschillende sectoren zoals de horeca, hospitality, kantoren, recreatie en luxe woningen - in zowel binnen- als buitenland.

Kijk of er iets voor je bijstaat. Een open sollicitatie insturen kan ook altijd!

Project inrichters
Video

Word jij een van onze nieuwe collega's?

Wij hebben korte communicatielijnen en zijn daardoor een ‘platte’ organisatie waar onze collega’s veel eigen verantwoordelijkheid krijgen. Daardoor zijn we efficiënt en wendbaar, toegankelijk en heel transparant. Onze werktijden zijn flexibel en in overleg over de hele week te verdelen. Geen dag is hetzelfde!

Dus, ben je aan het oriënteren en overweeg je jouw carrière een andere richting te geven... schroom niet en laat van je horen. Praten kan altijd. 

Staat jouw <b>droombaan</b> er niet tussen?

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Als je denkt dat ons familiaire bedrijf mogelijk goed bij jou past, kun je ook een Open Sollicitatie naar ons sturen en laten weten dat je er bent! Wie weet is er een passende job voor jou.

© 2024 De Projectgroep
Created by