Create
Success

The Art of Creation

complete
beleving in ons
experience center

Trots zijn we op ons experience center in Utrecht. Een state-of-the-art broeinest dat bruist van de eigentijdse interieurconcepten voor verschillende branches. Wij helpen je met het uitrollen van jouw conceptontwikkeling met inspirerende ideeën en toepassingen. Ook de plannen van jouw architect zijn in vertrouwde handen en samen met jou bouwen wij je ontwerp verder uit. Van hotels tot restaurants, van openbare ruimtes tot hospitality, van short-stay appartementen tot recreatiewoningen, van kantoren tot winkelinrichting.

Zodra je binnenkomt wordt je overladen met de nieuwste trends en technieken - ware explosies van materialen, kleuren, stalen en eigentijdse toepassingen voor elk type project. Compleet ingerichte hotelkamers en recreatiewoningen. We nemen je mee op reis naar het scala van de eindeloze mogelijkheden.

Create together

meet the designer

Bij De Projectgroep zijn binnenhuisarchitecten beschikbaar die samen met jou het idee vertalen naar een prachtig ontwerp. Onder één dak vind je hier alles om je te ondersteunen en de juiste vertaalslag naar materiaalkeuzes te maken.

maak een afspraak

creation rooms

Het experience center is zoveel meer! Een ware bron van inspiratie.
Een creatief broeinest waar architecten free of charge kunnen werken en elkaar ontmoeten. Er zijn verschillende ‘creation rooms’ te reserveren om rustig in de juiste sfeer te brainstormen en op goede ideeën te komen. Werkelijk alles op het gebied van interieur- en projectinrichting is aanwezig. Compleet met kleuren- en stalenwanden en een groot scala aan materiaaltoepassingen.

creative square

Kom binnen in onze ‘storyworld’. Interieurarchitecten kunnen dagelijks afspreken met klanten en het creative square gebruiken met alle mogelijke stalen en materialen. Alles vind je hier onder één dak. Samen met jouw klant kun je hier brainstormen en je creatieve geest de vrije loop laten gaan. Onderbouw jouw ideeën met het scala aan materiaalsoorten dat aanwezig is. Overtuig jezelf en jouw klant en maak er met elkaar een prachtig ontwerp van.

Laat je inspireren door opgeleverd interieur op maat

wall of fame

Laat je inspireren door de projecten die op onze naam staan voor toonaangevende bedrijven. Loop door de tunnel en sta even stil bij alles wat mogelijk is. Zie het als een levend portfolio waar je doorheen loopt en bladert met je ogen. Kijk en verwonder!

13 juli

matchmaking days

Aanmelden
22 juni

matchmaking days

Aanmelden
08 juni

matchmaking days

Aanmelden

blijf op
de hoogte van alle
activiteiten in het
experience center

© 2023 De Projectgroep
Created by