The Art of Creation
de Projectgroep

Kennismakingsgesprek

Fase 1

Geheel vrijblijvend maken wij graag kennis met je om van alles over je bedrijf te horen. Wij luisteren naar al je wensen en vragen. Brainstormende wijs komen wij er met elkaar achter wat de vele mogelijkheden zijn. Zodra je al jouw ideeën en gedachten over jouw project hebt geuit, voeren wij intern een inhoudelijke vervolg brainstormsessie. Daar komen verschillende voorstellen en plannen uit die door ons team op kantoor in de computer verder worden gewerkt.

Presentatie materialen

Fase 2

Vervolgens worden de materiaalkeuzes bij het ontwerp door ons team op kantoor op moodboards verwerkt in een prachtige collage van beeldmateriaal, kleur- en materiaalvoorstellen voor wanden en vloeren, stoffen en decoratie. Pas als wij 100% achter ons gezamenlijk besloten materiaalkeuzes staan maken wij een definitief 2D- of 3D-virtueel ontwerp voor je in detail.

de Projectgroep
de Projectgroep

Virtueel ontwerp

Fase 3

Jóuw wensen samen met onze ideeën en suggesties worden op schaal in de computer verwerkt en ingetekend. Dit vergt veel tijd, expertise en gedrevenheid maar het resultaat is duidelijk en overzichtelijk en spreekt altijd voor zich. In onze vervolgafspraak presenteren wij onze voorstellen en plan van aanpak aan je.

Realisatie

Fase 4

Zodra je ons de definitieve opdracht verschaft, gaan alle raderen pas echt draaien! Geheel in overleg met jou, wordt de planning zo strák mogelijk voor de uitvoering gemaakt. Zodat jouw bedrijf er zo kort mogelijk ‘hinder’ van ondervindt. Wij blijven van dag-tot-dag met je in contact over de status en je hebt één aanspreekpunt die alles voor je coördineert - ongeacht hoeveel disciplines en specialisten er voor jouw project noodzakelijk zijn. Realisatie door De Projectgroep is gegarandeerd minimaal binnen enkele dagen tot een week.

de Projectgroep
de Projectgroep

Eindresultaat

Fase 5

Het eindresultaat is natuurlijk het allerbelangrijkste, dat is waar wij het allemaal voor doen. Tot en met een nieuwe naam, nieuw logo en bijvoorbeeld geheel eigen bedrukt servies. Wij dekken de tafels voor je met mooi glaswerk en servetten. En decoratie aan de wanden en prachtige bloemen en planten ontbreken uiteraard niet. Wij behouden wat je wilt behouden, aangevuld met mooie eyecatchers die sfeerbepalend zijn. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent en het resultaat er mag zijn!

© 2023 De Projectgroep
Created by