The Art of Creation

create
stories

ChiqueOLatte

ChiqueOLatte

Een nieuwe vestiging van het bijzondere chocolade caféconcept ChiqueOLatte heeft in Luxemburg eind 2019 officieel haar deuren geopend. In samenwerking met eigenaar Suleyman Gogüs is er een waar paradijs voor koffie-, biologische thee- en chocoladefans gecreëerd.

De chocola van ChiqueOLatte is volgens het bean-to-bar-concept door chocolademakers gemaakt. Daarbij heeft alle chocolade een hoog cacaopercentage en is bereid met natuurlijke suikers. In de speciaal door ChiqueOLatte ontworpen chocoladecafé’s gaat alles om beleving. Pure geurmarketing, smaaksensaties en kleuren zijn op elkaar afgestemd.

Daar hoort een uniek interieurconcept bij
Keijsers Interiors heeft de productie en montage verzorgd van het aantrekkelijke interieurconcept van ChiqueOLatte. De knusse huisjes, de luxe presentatievitrines en de chocoladevormpjeswand zijn typerend voor dit unieke interieurconcept. Door de eigentijdse, authentieke en speelse look & feel draagt het interieur bij aan dé verleiding van de nieuwe generatie koffie-, thee- en chocoladefans.

De beleving is compleet! Wij zijn trots op onze samenwerking met ChiqueOLatte en wensen Gogüs en zijn team veel succes toe.

© 2024 De Projectgroep
Created by