CoVino

CoVino

CoVino in Maarssen – inspiratie en borrelen met een bite

‘Genieten op elk moment van de dag’ – dat is de pay-off van deze kleurrijke en inspirerende plek. Noem het een wijnbar, een thee- of koffiehuis, een chill eetcafé – het is het allemaal. CoVino is uniek in z’n soort en heeft letterlijk van elk moment van de dag een waar genietmoment weten te creëren.

De grote verbouwing is achter de rug. Het kleurenpallet is gekozen en de afwerking is bepaald. Irene de Jong, gastvrouw in hart en nieren, wilde een ‘kosmopolitische huiskamer’ waar alles én iedereen aandacht krijgt. De koffie, de thee en de huisgemaakte patisserie bijvoorbeeld. De wijnkaart, de bites en de charcuterie zijn zorgvuldig samengesteld. Voor iemand die liever een biertje drinkt? Geen probleem want aan iedereen is gedacht. De fijne ambiance zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

De Projectgroep – co-creator van Interior Group – heeft als uitgangspunt voor het interieur het kleurrijke behang genomen. Vanuit dát oogpunt is het luxe meubilair uitgezocht en de accessoires. Zo zijn er creatieve loungeplekken gecreëerd met fluweelzachte fauteuils en verschillende hogere tafels om overdag aan te kunnen werken. Dezelfde tafels doen ‘s avonds dienst als bartafels. En de prachtige verlichting geeft net die extra kosmopolitische ‘touch’.

Zo is het échte huiskamergevoel ontstaan. CoVino is een plek geworden waarvan je weet dat je er altijd terecht kunt om even bij te kletsen of af te spreken. Nog even geduld en dan kunnen we hopelijk weer terecht bij CoVino in Maarssen.

opdrachtgever
CoVino
fotografie
M-Photo
© 2024 De Projectgroep
Created by