Aparthotel Cityden Amsterdam West

Aparthotel Cityden Amsterdam West

De markt voor ‘serviced apartments’ is het snelst groeiende segment binnen de hotelindustrie in Nederland. Dat blijkt want Interior Group heeft voor de zomer het CityDen in Amsterdam West (Bos en Lommerplantsoen) opgeleverd.

Cityden Group:“Het is een uniek aparthotel met in totaal 120 appartementen verdeeld over 20 kamertypes en 14 verdiepingen waar gasten het maximale uit hun verblijf kunnen halen. The only way is up!

Interior Group (waarvan Keijsers Interiors en De Projectgroep samen de co-creators zijn) zijn beiden verantwoordelijk geweest in dit project voor montage en plaatsing van losse inrichtingen inclusief verlichting, vitrage en gordijnen en productie en montage van speciaal maatwerk. De opdrachtgever werd compleet ontzorgd zoals we dit ook deden in een soortgelijk project eerder dit jaar. Ook de entree, horeca en receptie zijn meegenomen in de uitvoering. Er zijn slimme en aantrekkelijke ruimtes ontstaan met een goede balans tussen werken en rusten. Of dat nu een weekend of een maand is.

Inmiddels is dit prachtige appartementenhotel volop in gebruik. Je kunt er ontbijten, lunchen of dineren in Lucy’s Kitchen of gebruik maken van de gym of de minimarkt. Het mooie aan dit project is dat het een sterk staaltje is van de synergie tussen de slagkracht van De Projectgroep en het vakmanschap van Keijsers Interiors. Op naar de volgende. The only way is up!

opdrachtgever
Cityden Amsterdam West B.V.
architect
Studio Hank
fotografie
M-Photo
© 2024 De Projectgroep
Created by